Bel voor een afspraak 06 123 035 12

Diëtist Leeuwarden

Dianne Berger Dieetadvisering, uw diëtist in Leeuwarden

In Leeuwarden kunt u op maandag gezien worden voor een afspraak. Dit is op de eerste etage van huisartsenpraktijk Compas, Rengerslaan 2. Wanneer u met de trap of lift boven komt, mag u plaatsnemen in de hal bij de ramen. U hoeft u niet aan te melden. Op deze locatie zijn ook andere gezondheidsprofessionals werkzaam. Er is een wachtruimte en er zijn voldoende toiletten aanwezig. U bent van harte welkom! Wanneer u dit wenst, kan ik ook bij u thuis komen.

Afspraak maken bij diëtist Leeuwarden

Werkwijze van de diëtist in het kort:
U kunt via het contactformulier uw gegevens achterlaten voor een afspraak. Ook kunt u telefonisch contact opnemen. Wanneer u tijdens het spreekuur belt, kan het zijn dat de diëtist in gesprek is, maar dan kunt u de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Het eerst consult

Na het maken van een afspraak volgt het eerste consult met eventueel de screening DTD (wanneer u zonder verwijsbrief komt, wordt u eerst gescreend). Tijdens dit eerste consult, de intake, wordt een voedingsanamnese afgenomen om uw eet- en leefgewoonte in kaart te brengen. Op basis hiervan en de eventuele verwijsindicatie van de arts krijgt u een dieetadvies dat bij u past. Dit advies wordt in het tweede consult uitvoerig met u doorgenomen en er is alle tijd en ruimte om uw vragen hierover te stellen. Ook wordt er samen met u gekeken hoe u dit het beste in uw dagelijks patroon kunt inpassen. Het moet natuurlijk wel uitvoerbaar zijn! Hiervoor heeft uw diëtist handige tips. Het is een op maat gemaakt advies wat zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen en gewoontes.

Vervolgconsult

In de vervolgconsulten wordt er gekeken naar het resultaat van het dieetadvies en de praktische toepassing hiervan. De diëtist helpt u bij uw inspanning om de veranderingen een goede en vaste plaats te geven in uw leven. Zijn er moeilijkheden, obstakels of heeft u specifiekere vragen, dan helpt de diëtist u met het zoeken naar een antwoord en geeft indien mogelijk een passende oplossing.

U kunt dan zelf met het gegeven dieetadvies, verdere informatie en onze begeleiding uw leefstijl aanpassen zodat het uw gezondheid en welbevinden ten goede komt.

Dianne Berger Dieetadvisering voldoet aan alle kwaliteitsnormen waaraan een diëtist moet voldoen. Klik hier als u meer wilt weten over de accreditaties en opleidingen van diëtist Dianne Berger.

Telefoonnummer: 06-1230 3512 (tijdens het spreekuur graag de voicemail inspreken en uw telefoonnummer hierbij duidelijk vermelden. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug)

Emailinfo@dietistleeuwarden.nl

logo_1
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
logo3
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
Back to Top