Bel voor een afspraak 06 123 035 12

Begeleiding bij maagoperatie

Diëtist bij maagoperatie

Wanneer iemand ernstig overgewicht heeft, kan de keuze voor een maagverkleinende operatie besproken worden met de diëtist. U kunt dan samen de voor- en nadelen bespreken. Ook wanneer u al aan het voortraject begonnen bent, kunt u contact met ons opnemen. Er wordt van u verwacht dat u gedurende het voortraject onder begeleiding van een diëtist zelf probeert uw gewicht te verminderen. De diëtist helpt u daarbij en houdt contact met het Centrum Obesitas Nederland.

Wij begeleiden u in het voortraject tot de screening bij het Centrum Obesitas Nederland daadwerkelijk plaatsvindt. U krijgt een rapportage mee die u tijdens de screening bespreekt met het team van specialisten die bepalen of u in aanmerking komt voor een maagverkleinende operatie.

Nazorg

Ook na de operatie kunt u rekenen op de begeleiding van de diëtist. Dit geldt voor patiënten van alle drie de operaties, te weten: mini gastric bypass, gastric bypass en gastric sleeve.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over het Centrum Obesitas Nederland kunt u kijken op www.centrumvoorobesitasnederland.nl

logo_1
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
logo3
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top