Bel voor een afspraak 06 123 035 12

Wie zijn wij?

Dianne Gartz-Berger, diëtist in Leeuwarden en Hindeloopen

De persoon achter dietistleeuwarden.nl is Dianne Gartz-Berger (1985). In 2010 ben ik als diëtist afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Gedurende mijn afstudeerstage heb ik in het ziekenhuis van Meppel gewerkt.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
Als diëtist sta ik kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (lidnummer 19911378089). Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Mijn carrière als paramedicus ben ik gestart als projectmedewerker bij de GGD Groningen. Daarna heb ik als diëtist gewerkt met het koolhydraatbeperkte eiwitdieet binnen een keten van dieetpraktijken. Tot oktober 2012 ben ik werkzaam geweest bij Zorgpartners Noorderbreedte.

Diëtistenpraktijk in Leeuwarden en Hindeloopen

Met deze ervaring heb ik besloten om een eigen diëtistenpraktijk te starten. Op 1 januari 2013 ben ik begonnen aan de Wijbrand de Geeststraat in Leeuwarden.Kwaliteitsregister Paramedici Het is ook mogelijk om op woensdag (in de oneven weken) naar het spreekuur in Hindeloopen te komen. Sinds maart 2014 ben ik ook begonnen in het Voel Je Goed Centrum, aan het Fonteinland in Leeuwarden.

Sinds januari 2015 is dit nog de enige spreekuur-locatie in Leeuwarden. Hier hou ik op maandag, woensdag (in de even weken) en vrijdag spreekuur.
Daarnaast ben ik op diverse manieren inzetbaar als diëtist, bijvoorbeeld om binnen een bedrijf of op scholen/instellingen lezingen te geven over gezonde voeding. Ook een traject waarin uw werknemers worden geadviseerd en begeleid is mogelijk. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u via deze site contact opnemen. Ik kom graag bij u langs om het een en ander nader toe te lichten.

Dianne Berger Dieetadvisering is gevestigd aan het Fonteinland 7B in Leeuwarden. Het spreekuur in Hindeloopen wordt gehouden in het Groene Kruis gebouw, Nieuwstad 29. (Op woensdagmiddag in de oneven weken)

Direct een afspraak maken?

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen en mailen. Aangezien we geen wachtlijst hanteren, kunt u snel bij ons terecht. De diëtist is direct toegankelijk, dit betekent dat u geen verwijsbrief meer nodig heeft om een afspraak te maken. Er vindt voorafgaand aan het intakegesprek een screening plaats, om te zien of u bij de diëtist aan het juiste adres bent met uw klachten. Wanneer de diëtist aanvullende gegevens nodig heeft om de behandeling te starten, wordt u verzocht om alsnog eerst langs de huisarts te gaan.

Wanneer u niet in staat bent naar de praktijk toe te komen, kunnen wij naar u toe komen. Uw huisarts moet dan op de verwijsbrief aangeven dat het om een huisbezoek gaat.Dietist Leeuwarden Voeljegoed Centrum

Telefoonnummer: 06-1230 3512 (tijdens het spreekuur graag de voicemail inspreken en uw telefoonnummer hierbij duidelijk vermelden. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug)
Email: info@dietistleeuwarden.nl

logo_1
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
logo3
logo4
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
Back to Top