Bel voor een afspraak 06 123 035 12

Informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers

Wanneer u uw patiënt wilt verwijzen naar ons, kunt u hier de verwijsbrief downloaden. Wanneer u liever een blokje met verwijsbriefjes wilt, dan kom ik deze persoonlijk bij u langsbrengen.

Op de verwijsbrief staat aangegeven hoe de patiënt contact met ons kan opnemen voor het maken van een afspraak. Indien een patiënt niet in staat is op het spreekuur te komen, kunt u op de verwijsbrief aangeven dat het consult aan huis dient plaats te vinden. Voor Diabetes, CVRM en COPD zijn wij aangesloten bij Ketenzorg Friesland BV.

Rapportage

Na aanvang en na afloop van de behandeling stuur ik u een rapportage. Wanneer u hier een andere afspraak over wilt maken, kunt u contact met ons opnemen.
Neem voor meer informatie of een persoonlijk gesprek ook gerust contact met ons op via 06-1230 3512 of via de mail: info@dietistleeuwarden.nl

NB de diëtist is direct toegankelijk, helaas zijn er zorgverzekeraars die hier niet mee akkoord gaan. Voor o.a. de Friesland Zorgverzekeraar en CZ dient uw patiënt nog altijd een verwijsbrief mee te brengen om voor vergoeding in aanmerking te komen.

logo_1
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
logo3
Dianne Berger Dieetadvisering is lid van het Kwaliteitsregister voor parmedici
Back to Top